Fish Spa

Τι είναι το Fish Spa;

Το «Fish Spa» είναι μια μέθοδος η οποία χρησιμοποιεί ψάρια μικρού μεγέθους του γένους Garra Rufa γνωστά και ως Dr. Fish, τα οποία αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα. Τα «Garra Rufa» είναι γνωστά εδώ και 400 χρόνια στην πόλη «Kangal» της Τουρκίας όπου και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά. Επίσης εντοπίζονται και σε άλλες χώρες της Ασίας.

Αυτά τα μικρά ψαράκια εκκρίνουν από το σάλιο τους ένα ένζυμο που έχει παρόμοιες ιδιότητες με αυτές της διθρανόλης, που επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι έχει εμφανή αποτελέσματα σε δερματικές παθήσεις, όπως  «ψωρίαση»  και «έκζεμα».

Πως κάνω το Fish Spa;

Κατά την διάρκεια του Fish Spa, οι πελάτες βυθίζουν τα πόδια ή τα χέρια τους σε ένα γυάλινο ενυδρείο χωρητικότητας περίπου 200 λίτρων, σε χλιαρό νερό (26οC-30οC). Το ενυδρείο αυτό περιέχει περίπου 100 μικρά ψαράκια γένους Garra Rufa, τα οποία εξαιτίας του γρήγορου μεταβολισμού τους, θα βρεθούν στα πόδια σας έτσι ώστε να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από τα άκρα σας. Πριν την είσοδο στο ενυδρείο, είναι απαραίτητο το καλό πλύσιμο των άκρων με ειδικό σαπούνι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας με την βοήθεια και την καθοδήγηση του προσωπικού.

Ποια είναι η αίσθηση μετά από ένα Fish Spa;

Μετά από ένα Fish Spa, θα νιώσετε το δέρμα σας απίστευτα απαλό, αναζωογονημένο, υγιές και λαμπερό. Με το Fish Spa ενεργοποιούνται τα σημεία βελονισμού στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα να νιώσετε τα πόδια σας ελαφριά και ξεκούραστα αφού διευκολύνεται και η κυκλοφορία του αίματος. Η διαφορά στην αίσθηση, την όψη και στην απαλότητα του δέρματος είναι αισθητή ακόμη και με μία συνεδρία.

Το Fish Spa πονάει;

Τα ψαράκια «Garra Rufa» δεν έχουν δόντια και επομένως δεν μπορούν να τραυματίσουν τα πόδια ή τα χέρια σας. Τα συγκεκριμένα ψάρια, όσο και να μεγαλώσουν, δεν αποκτούν δόντια. Δεν δαγκώνουν, απλά πιπιλούν ευχάριστα το δέρμα και προσφέρουν υπηρεσίες απολέπισης και καθαρισμού των άκρων. Η αρχική αίσθηση είναι ένα γαργαλητό και καθώς περνάει ο χρόνος και μαλακώνει το δέρμα, το γαργαλητό μετατρέπεται σε ένα ευχάριστο μασάζ και στην απόλυτη χαλάρωση.

 

 

Επαφή

Fish Spa Relax Πολύχρονο Χαλκιδικής
Polichrono Chalkidiki
T.K. 63085
6944121990
6942287998
fishsparelax@hotmail.gr